Cégünkről

Az East Grain-t 2007-ben alapította három, mezőgazdaságban és élelmiszeriparban átfogó tapasztalattal rendelkező szakember.

A kezdeti években a vállalat főképp minőségi malmi búza kereskedelmére koncentrált, földrajzilag Románia és Magyarország gabonapiacát ölelte fel.

Az alapítás évét követően fokozatosan növekedő vállalatunk a 2014-es üzleti évben már 100.000 tonna körüli árut mozgatott meg, amihez egy 17 millió EUR fölötti árbevétel társul. Az árupaletta jelentős bővülésen ment keresztül az évek során: az alap gabonafélék mellett (búza, kukorica, árpa) foglalkozunk olajosmagvak kereskedelmével (napraforgó, repce, szójabab) illetve a takarmányiparban használatos egyéb alapanyagok széles palettájával is (szójadara, napraforgódara, repcedara, DDGS, búzakorpa, kukoricaliszt, stb.). Ugyanakkor a 2015-ös évvel kezdődően a termékpaletta részét képezi a műtrágya és egyéb commodity típusú termékek is (biomassza, pellet, só, stb.)

Az East Grain csapata nagy tapasztalattal rendelkezik a gabona és takarmányipari alapanyag kereskedelmen kívül fuvarozás, fuvaroztatás és pénzügyi szolgáltatások terén is, üzleti modellünket ezen pillérekre építettük fel.

Partnereinkkel igyekszünk bizalmi alapú, hosszú távú kapcsolatokat kiépíteni, mivel úgy gondoljuk, hogy üzleti sikereket hosszú távon csak ily módon lehet elérni.