Kezdőlap

A gabona- és olajosmagkereskedelmi divízió képezi a cég alapját. A terményfelvásárlás jelentős része Nyugat- és Közép Romániai régióból, illetve Kelet-Magyarországról történik...

A takarmányipari alapanyagok kereskedelme stratégiai ágazat az East Grain számára. Célunk a régióbeli takarmánykeverő üzemek és önálló állatfarmok alapanyagellátásának a minél magasabb szintű ellátása...

A logisztikai költségeink optimalizálása érdekében egy külön osztályt alapítottunk. Szolgáltatásainkat külsős partnerainknak is felajánljuk, főleg ömlesztett árura szakosodtunk.

 

A commodity termék kereskedelem vállalatunk legújabb üzletága, mely a mezőgazdasági árucikkeken túlmenően egyéb ömlesztett áru kereskedelmére is kiterjed.

fooldalra-hu

Az East Grain 2007-ben került bejegyzésre, azóta foglalkozik gabona, olajosmag és takarmányalapanyag kereskedelemmel főképp a romániai illetve magyarországi piacokon. Cégünk tevékenységének és sikerességének alapját a tulajdonosok és munkatársak igen széleskörű, főképp Közép-Kelet Európai régióban szerzett mezőgazdasági, feldolgozóipari (malom, takarmánygyártás és állattenyésztés) és gabonakereskedelmi tapasztalata képezi.