back

Directorul General al Grupului East a fost invitat de Vibe Koli

În prezent, una dintre dificultățile întreprinderilor mici și mijlocii prezente în industria agricolă este să se adreseze tinerilor într-un mod semnificativ și să-i invite la o discuție profesională.

Locația Festivalului VIBE din Koli răspunde acestei provocări. VIBE Koli este forumul de cunoaștere al celui mai mare festival maghiar din Transilvania, unde vorbitori carismatici, subiecte speciale și o companie bună atrag oamenii de ani de zile.

Tema ediției din acest an: Modele de urmat. Provocări. Viziunea viitorului.

Directorul General al Grupului East, Tamás Vincze, a vorbit despre dezvoltarea Grupului în calitate de invitat al lui Koli.

Pe parcursul a 15 ani, compania fondată 3 persoane a crescut și are acum 6 companii, cu aproximativ 80 de angajați. Astăzi, East Grain nu mai este  „doar” o societate comercială de cereale, ci e societatea-mamă a unui grup de firme care sprijină producătorii cu pachete de servicii de la semănat până la recoltare și de la recoltare la semănat. Una dintre condițiile de bază pentru creșterea extrem de mare a fost reînnoirea continuă, ruperea de la „obișnuit”. Nu doar gama de mărfuri s-a extins, ci și diversele procese comerciale, care au justificat crearea de noi companii în Grup.

Grupul de companii pune tot mai mult accent pe responsabilitatea socială și pe diversitatea echipei și a managementului.

 

Galerie

No items found.