Több mint kereskedelem!

Támogatjuk a teljes termelési folyamatOT, a VETÉStől az aratásig.
szolgáltatásportfólió

Kereskedelem

A gabona- és olajosmagkereskedelmi divízió képezi a cég alapját. A terményfelvásárlás jelentős része Romániából és Magyarországról történik, több mint 450 termelőt, integrátort, illetve belföldi és nemzetközi kereskedőt magába foglaló beszállítói körből. Az értékesítés szempontjából stratégiailag a közép-kelet európai feldolgozóipart tartjuk fő piacunknak, de jelen vagyunk mind a nyugat-európai, mind pedig a fekete-tengeri exportpiacokon is.

Tudj meg többet

Logisztika

Az East Csoporthoz tartozó logisztikai vállalatunkon keresztül fuvarozási megoldásokat tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

Tudj meg többet

Tárolás

Gabonapiaci jelenlétünk erősítése érdekében elengedhetetlen, hogy megfelelő tárolási kapacitás felett rendelkezzünk. 
A legújabb technológiai eszközökkel felszerelt, korszerű silóink magas színvonalú szárítási, tisztítási és tárolási megoldásokat nyújtanak. A két gabonatelepünk összesen 60 ezer tonna tárolási kapacitást biztosít cégcsoportunk számára.

Tudj meg többet

Feldolgozás

Az UBM Csoport, East Csoport és Oprea Avicom tulajdonában levő UBM Feed Romania SRL a térség agrárszektorának kiemelkedő beruházását valósította meg, és vált az ország legnagyobb független – nem saját integrációba gyártó – takarmánykeverő üzemévé.
A takarmánykeverő képes baromfi-, sertés- és kérődző-takarmányok előállítására dercés és granulált formában, valamint partnerspecifikus, egyéni receptúrák gyártására is.
Az általunk felvásárolt gabona jelentős része a takarmánykeverőnk által kerül feldolgozásra.

Tudj meg többet

Integráció

Cégcsoportunk legfrissebb tagja az Agroleg Varo-val közösen alapított East Agro Input vállalat, amely mezőgazdasági inputokkal látja el a gazdákat a termelés teljes folyamatában.
Teljeskörű szolgáltatásainkkal támogatjuk a mezőgazdaság jobb teljesítményét a vetéstől egészen az aratásig.

Tudj meg többet
hÍrek
Összes hír
eredmények

14

országban
tevékenykedünk

22

különböző iparágnak
értékesítünk

600

+

gazdával
működünk együtt

500

+

vevőnek értékesítünk

640.000

tonna árut forgalmaztunk 2021-ben

partnereink