back

Cégcsoportunk vezetője a VIBE Koli meghívottja volt

Napjainkban az agráriparban jelenlévő kis- és középvállalkozások egyik nehézsége érdemben megszólítani és szakmai beszélgetésre invitálni a fiatalokat.

Ennek a kihívásnak tesz eleget a VIBE Fesztivál Koli helyszíne. A VIBE Koli Erdély legnagyobb magyar fesztiváljának tudásfóruma, ahova évek óta a karizmatikus előadók, a különleges témák és a jó társaság vonzzák be a fesztiválozókat.

Az idei Koli témája: Példaképek. Kihívások. Jövőkép.

Cégcsoportunk vezetője Vincze Tamás a Koli meghívottjaként az East Csoport fejlődéséről beszélt.

A kezdeti 3 személyes vállalat, mintegy 15 év alatt 6 cégből álló cégcsoporttá nőtte ki magát, amely nagyjából 80 alkalmazottat számlál. Mára az East Grain, már nem “csupán” egy gabonakereskedő vállalat, hanem egy olyan cégcsoport anyavállalata, amely szolgáltatás csomagjaival támogatja a termelőket a vetéstől az aratásig, és az aratástól a vetésig.  A rendkívül nagy növekedés egyik alapfeltétele a folyamatos megújulás, a “megszokottól” való elszakadás volt. Nem csupán az árupallatta bővült ki, hanem a különböző kereskedelmi folyamatok is, amelyek indokolttá tették a további cégek létrehozását.

A cégcsoport egyre nagyobb hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, továbbá a csapat és a menedzsment diverzitására. 

Galéria

No items found.