Mai mult decât comerț!

Susținem întregul proces de producție, de la semănat până la recoltare.
Portofolui de servicii

Comerț

Divizia de comercializare a cerealelor și semințelor oleaginoase reprezintă nucleul companiei. O parte semnificativă a achizițiilor noastre de produse se face din România și Ungaria, de la o bază de furnizori formată din peste 450 de producători, integratori și comercianți interni și internaționali. În ceea ce privește vânzările, industria de procesare din Europa Centrală și de Est reprezintă piața noastră principală din punct de vedere strategic, dar suntem prezenți, atât pe piețele de export din Europa de Vest, cât și în regiunea Mării Negre.

Află mai mult

Logistică

Prin intermediul propriei noastre companii de logistică, care funcționează ca parte a  Grupului East, oferim și soluții de transport.
Serviciile noastre sunt disponibile atât pe plan intern dar și în Europa Centrală și de Vest, transportam atât mărfuri vrac cât și produse ambalate.

Află mai mult

Depozitare

Pentru a ne consolida prezența pe piața cerealelor, este esențial să avem și o capacitate de depozitare adecvată. 
Silozurile noastre ultramoderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, oferă soluții de uscare, curățare și depozitare de înaltă calitate. Cele două facilități de depozitare a cerealelor oferă grupului nostru o capacitate totală de depozitare de 60 de mii de tone.

Află mai mult

Procesare

Compania UBM Feed România SRL, deținută de UBM Group, East Group și Oprea Avicom, a fost construită în urma unei investiții majore și a devenit cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din țară.
Fabrica de furaje este capabilă să producă furaje pentru păsări, porci și rumegătoare sub formă de făină și granule, precum și formule personalizate solicitate de către partenerii noștri.
Majoritatea cerealelor pe care le achiziționează compania East Grain sunt procesate în fabrica UBM Feed Romania.

Află mai mult

Integrare

Cel mai nou membru al grupului nostru este East Agro Input.Compania East Agro Input a fost înființată în parteneriat cu Agroleg Varo si oferă fermierilor o gamă completă de produse și servicii agricole pe tot parcursul procesului de producție, de la semănat și până la recoltare.
East Agro Input se angajează sa pună la dispoziția fermierilor produsele cele mai noi și mai performanțe, pentru a asigura partenerilor un randament ridicat al producției și o eficientizare a costurilor.

Află mai mult
Noutăți
Toate
rezultate

14

țări suntem prezenți

22

industrii diferite

600

+

fermieri

500

+

clienți

640.000

tone produse vândute în 2023

parteneri